Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
Aktív témák
-
válasz
body007
üzenetére
Egyértelmű, hogy az Ext2 miatt volt a dolog, ezzel már én is találkoztam. Ha Ext4-re építkezel (nem nagy kunszt átváltani rá éles rendszeren sem), akkor áramszünet után is tökéletes lesz, nem kell LiveCD-ről rendbe hozni.
Persze ez ott még körülményes, de az Ext3 is lényegesen jobb a naplózásával a 2-nél.
Loveless: próbálkozz az AMD honlapjáról letölthető meghajtóval, azzal esetleg menni fog.
-
Siriusb
veterán
válasz
body007
üzenetére
Azért durva lenne, ha minden ilyen esetben ez lenne a lefolyás és csak live cd-vel tudnád helyrerakni. Nem kell kihúzni a falból, elég egy áramszünet. Sajnos nálam 1-2 másodperces áramszünetek elő szoktak fordulni, ami pont elég ahhoz, hogy restartoljon a gép. Hála Istennek egyik alkalommal sem fordult elő ilyen hibajelenség...
Persze most novemberben, 3 hét után bekapcsoltam a gépet, úgy összeomlott a rendszer, hogy inkább újra telepítettem, ha már kijött az új ubi. Az fsck-t valószínűleg nem tudtam helyesen használni, mert nem tudtam vele megoldani a problémát.
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- Crimson Desert
- Filmvilág
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest