- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
válasz
body007 #20745 üzenetére
Egyértelmű, hogy az Ext2 miatt volt a dolog, ezzel már én is találkoztam. Ha Ext4-re építkezel (nem nagy kunszt átváltani rá éles rendszeren sem), akkor áramszünet után is tökéletes lesz, nem kell LiveCD-ről rendbe hozni.
Persze ez ott még körülményes, de az Ext3 is lényegesen jobb a naplózásával a 2-nél.Loveless: próbálkozz az AMD honlapjáról letölthető meghajtóval, azzal esetleg menni fog.
-
Siriusb
veterán
válasz
body007 #20745 üzenetére
Azért durva lenne, ha minden ilyen esetben ez lenne a lefolyás és csak live cd-vel tudnád helyrerakni. Nem kell kihúzni a falból, elég egy áramszünet. Sajnos nálam 1-2 másodperces áramszünetek elő szoktak fordulni, ami pont elég ahhoz, hogy restartoljon a gép. Hála Istennek egyik alkalommal sem fordult elő ilyen hibajelenség...
Persze most novemberben, 3 hét után bekapcsoltam a gépet, úgy összeomlott a rendszer, hogy inkább újra telepítettem, ha már kijött az új ubi. Az fsck-t valószínűleg nem tudtam helyesen használni, mert nem tudtam vele megoldani a problémát.
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Napelem
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest