Hirdetés
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
üzenetére
Servert? Ezt nem értem. Eddig az volt, hogy ezt a 12MB-os minit. Mi lenne a hátrányom a server változathoz képest?
te tudod mit szeretnel, az apt tudja hogyan tegye fel.
Dehogy, képes vagyok tanulni, de itt még az alapvető összefüggéseket sem látom tisztán. Például nem tudom, hogy ami a mini után feláll, az mégis mit tud? OK, van vezetékes internetem a ruterből, bedugom, de ha nem kezeli valamiért akkor nálam egyből megállna a tudomány. Akkor odaadnám mondjuk CD-n vagy USB-n, miután letöltöm egy másik gépen? De USB például van alapból, vagy előbb azt is telepíteni kell? Bocs, de nálam ilyen és ehhez hasonló elemi kérdések merülnek fel, nem pedig az, hogy valami nekem automatán dolgozik, vagy sem.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest