- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
válasz
#40553216 #20346 üzenetére
5. a nem aktív ablakban IS tudsz görgetni.
hehe, a w7 alatt az aktív ablakba se tudsz csak ha belekattintasz a tartalomba
Az agyam szoktam széjjeldobálni ilyenkor
Még kiemelném a kijelölsz egy szöveget és középső gombbal beilleszted dolgot, a "pár" db asztalt, a terminált...
szerk.: ja, a terminált nem, azt már írtad
-
FixY67
senior tag
válasz
#40553216 #20346 üzenetére
Halkan jegyzem meg: nekem már fagyott le úgy linuxon az X, hogy magával rántotta a billentyűzetet is, egyedüli gépként meg nem volt mivel rámenni, hogy terminálból kilőjem...
És azért otthoni környezetben még azt hiszem ez a jellemzőbb. (mármint az egy gép)Hogy fotót parancssorból konvertálsz... bocs, de tőled tutira nem rendelnék képet még akkor sem, ha én nem fotóznék.
Ami tény: linuxra nem létezik professzionális kép(fotó)feldolgozó környezet! A gimpet szokták emlegetni, de mutasson nekem valaki egy verziót, amiben megvan a teljes funkcionalitás és képes 16 bites képekkel dolgozni! Próbáltam ligthroomot futtatni wine alatt, nem megy. (nem képes írni a katalógust)Hogy ki adja a lovat ki alá... hát ezen lehet vitatkozni. Én a gépet akarom használni, nem az op.rendszert. Feltételezem, érzékelhető a különbség. ('98-ban kezdtem ismerkedni a linuxokkal és bőven látom a hátrányait desktopon - néhai munkahelyemen kétszer irtottam ki a desktopon használt linuxot és mentem vissza XP-re az olyan apróbb hülyeségek miatt, hogy az apt-get dist-upgrade után működésképtelenné vált a rendszer)
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- CORSAIR K100 AIR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest