Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Aktív témák
-
válasz
üzenetére
5. a nem aktív ablakban IS tudsz görgetni.
hehe, a w7 alatt az aktív ablakba se tudsz csak ha belekattintasz a tartalomba
Az agyam szoktam széjjeldobálni ilyenkor 
Még kiemelném a kijelölsz egy szöveget és középső gombbal beilleszted dolgot, a "pár" db asztalt, a terminált...
szerk.: ja, a terminált nem, azt már írtad

-
FixY67
senior tag
válasz
üzenetére
Halkan jegyzem meg: nekem már fagyott le úgy linuxon az X, hogy magával rántotta a billentyűzetet is, egyedüli gépként meg nem volt mivel rámenni, hogy terminálból kilőjem...
És azért otthoni környezetben még azt hiszem ez a jellemzőbb. (mármint az egy gép)Hogy fotót parancssorból konvertálsz... bocs, de tőled tutira nem rendelnék képet még akkor sem, ha én nem fotóznék.

Ami tény: linuxra nem létezik professzionális kép(fotó)feldolgozó környezet! A gimpet szokták emlegetni, de mutasson nekem valaki egy verziót, amiben megvan a teljes funkcionalitás és képes 16 bites képekkel dolgozni! Próbáltam ligthroomot futtatni wine alatt, nem megy. (nem képes írni a katalógust)Hogy ki adja a lovat ki alá... hát ezen lehet vitatkozni. Én a gépet akarom használni, nem az op.rendszert. Feltételezem, érzékelhető a különbség. ('98-ban kezdtem ismerkedni a linuxokkal és bőven látom a hátrányait desktopon - néhai munkahelyemen kétszer irtottam ki a desktopon használt linuxot és mentem vissza XP-re az olyan apróbb hülyeségek miatt, hogy az apt-get dist-upgrade után működésképtelenné vált a rendszer)
Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Projektor topic
- Automata kávégépek
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az agyam szoktam széjjeldobálni ilyenkor