- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A OnePlust akarja beelőzni a Realme
- Android szakmai topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
upszilon #20204 üzenetére
Hé hé hé.
Na álljunk már megy egy pillanatra, mielőtt mindenkit elküldesz a sunyiba:"Minden számomra veszélyesnek tűnő program-kipróbálás után"
Direkt keresed a bajt? S utána csodálkozol?Én kerülöm a bajt, ezért biztonságban érzem magam.
Ha meg bios vírus, azt hardver szinten kéne kezelni, nem os szinten. Persze úgy is lehet tenni ezt-azt.
A cikk meg feltalálta a spanyol viaszt, nekem p1-en is volt már biosz vírusom.(#20207) upszilon
"Nézd, én felhívtam a figyelmet valamire. Ennyi."
nem, nem ennyi. Le amatőrözted itt a fórumozókat - úgy amblokk - s miért is?
1. Mert nem reagáltunk a bejelentésedre, hogy vírusod volt. Jó. Most erre mit írjak? Egészségedre? Az nem jutott eszedbe, hogy nem lóg mindenki állandóan a neten? Plusz talán azt is vedd figyelembe, hogy 0 konkrétumot írtál. Erre max együtt érezni tudunk, nem érdemben reagálni.
2. Belinkeltél egy olyan általános leírást, ami pl: nekem semmi újat nem mondott. Erre mit reagáljak?Szóval picit azért vegyél vissza. Köszi.
-
törölt tag
válasz
upszilon #20204 üzenetére
a kérdéses fetőzést azt sem tudni mikor szedted össze. akkor meg?
de amúgy is több rendszert használsz a gépen, virtuállis gépet is, tehát azt sem tudni, hogy melyik szedte be a fertőzést, de a feltételezés alapján ugy root jog kell hozzá, ahogy minden másfajta fertőzéshez is, így gyanítható, hogy esetleg windows alatt szedted össze, ahol alapértelmezett user is rottként van jelen a rendszerben.nem becsméreltem senkit, bár ettől függetlenül nem fogok hasraesni attól a PQDI progitól. képzeld, nem vagyok teljese hülye, be tudom szerezni, csak egy kis keresés kell hozzá.
egyébként elolvastam a linkelt cikket, és levontam belőle a következtetést, hogy óvatosan kell babrálni a géppel, mert ilyen is létezik. de ha nem haragszol, akkor nem fogok fejvesztve rohangálni és sikítozni egy ilyen hír hallatán.
Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Call of Duty: Black Ops 7
- Battlefield 6
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest