- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Telekom mobilszolgáltatások
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Apple Watch
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Franklin
üzenetére
Dehát pont ezért kérdeztem anno amit belinkeltél. Már megcsináltam. Most is eltér. Alapvetően sokkal kisebb a linuxos böngészőben a laptartalom-betű. Érdekes például, hogy az oldalsáv betűi ugyanakkorák. Csak a laptartalom tér el. Érdemes megfigyelni, hogy a kisebb betűs rész is arányosan kisebb.
Már kimerítettem az összes beállítási lehetőséget. Talán lehet, hogy a laptartalommal van a baj?
-
válasz
Franklin
üzenetére
Ezt hiába linkeled neki, már a "ttf-mscorefonts-installer" van helyette, legalábbis 9.10-nél. De egyébként már alapból felrakja, úgyhogy nem kell vele szórakozni. Egy baj van vele, hogy kevés. Viszont nálam fent van a Win7 komplett betűtípus gyűjteménye, és ugyanúgy jeleníti meg azt az oldalt, mint neki is Linux alatt. (Illetve majdnem, nálam azért szebb, olvashatóbb, de gondolom csak a tömörítés miatt lehet.)
Valami mással van a gond, esetleg a böngésző beállítások nem egyformák.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest