- Google Pixel topik
- Hozd magaddal költözéskor a chatbotod!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- A Honor profi iPhone másolásban
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
V.Stryker
üzenetére
Mivel ATI stuff van a gépemben, én is általában a gyártótól töltöm le az új verziókat -- havi remény

Mivel helyben fordítós, installálós a cucc, minden kernelfrissítéskor újra kéne telepíteni. Viszont telepítettem a dkms-t, így minden kernelfrissítéskor újraforgatja a "problémás" drivereket. Így nem kell b.tatnom többek közt a vbox drivert sem. Tény h nem tudom, hogy az nvidia drivere használható-e így, de amióta a dkms-t használom, azóta egyszer sem volt ilyen gondom.
Szvsz egy próbát megér
-
FixY67
senior tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
A kigyomlálás nem fog menni, de tény: a kedves driver készítők kitalálhatnának legalább annyit, hogy leírják, mit kell tenni ilyen esetben és ezt közlik is egy hibaüzenetben, amikor az X kifeXik az új kernel miatt.

Egyébként ha igaz, a régi kernel is ott van a grub menüben. Próbálj azzal bootolni! Ha úgy megy az X, akkor driver reinstall. Nvidia esetén szükség lesz hozzá a kernel forrás egy részére is.
Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Ableton Live 12 Suite Education
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest