- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
V.Stryker
üzenetére
Mivel ATI stuff van a gépemben, én is általában a gyártótól töltöm le az új verziókat -- havi remény

Mivel helyben fordítós, installálós a cucc, minden kernelfrissítéskor újra kéne telepíteni. Viszont telepítettem a dkms-t, így minden kernelfrissítéskor újraforgatja a "problémás" drivereket. Így nem kell b.tatnom többek közt a vbox drivert sem. Tény h nem tudom, hogy az nvidia drivere használható-e így, de amióta a dkms-t használom, azóta egyszer sem volt ilyen gondom.
Szvsz egy próbát megér
-
FixY67
senior tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
A kigyomlálás nem fog menni, de tény: a kedves driver készítők kitalálhatnának legalább annyit, hogy leírják, mit kell tenni ilyen esetben és ezt közlik is egy hibaüzenetben, amikor az X kifeXik az új kernel miatt.

Egyébként ha igaz, a régi kernel is ott van a grub menüben. Próbálj azzal bootolni! Ha úgy megy az X, akkor driver reinstall. Nvidia esetén szükség lesz hozzá a kernel forrás egy részére is.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- ASUS TUF F16 / I7-14650HX / RTX 5070 / 1TB SSD / 32GB DDR5 Notebook! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest