- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Zenty
őstag
válasz
kw3v865
üzenetére
Szerintem, nem a hardver lesz a probléma. Ati pedig, igen bekavarhat.
Egyébként, ha kifejezetten gyors oprendszert szeretnél, akkor érdemes kipróbálni a Xubuntu
Ez teljesen ugyanaz mint az Ubuntu csak Xfce grafikus környezetet használ. A nagyon gyenge gépekhez találták ki ( 256 ram stb), ami nem bírja a Gnome vagy a KDE felületet. De sokan használják azok is, akik erősebb gépel rendelkeznek, mert gyorsabb az Xubuntu felülete. Az új verzió méghozzá elég szép is lett szerintem: [link] -
Vladi
nagyúr
válasz
kw3v865
üzenetére
Nahát azon a gépen hasítania kellene mint .... állat.
Optimalizálni lehet, pár dolgot kikapcsolsz ami nem kell.Ati driver igen problémás. Úgy hallottam. compizzal karöltve pláne.
Azért érdemes lenne megnézni, hogy mennyi erőforrást használ éppen.
Szóval keress valami rendszerfigyelő alkalmazást a menüben.Ha nem lelsz tedd fel a htop -ot.
(#18585) Speeedfire:
Azt én 3 éve nem találom.
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest