Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
floatr
veterán
Nézd, én céges környezetben használom a gépet, irodából és otthonról egyaránt. Emiatt több dologra rá vagyok szorulva
Kell egy mail kliens, ami transzparensen működik az irodai levelezéssel. megjegyzem ez még az outlooknak is kemény dió. Mivel a kde alattiak nagyjából szóba sem jöhetnek a feature set miatt, marad az evolution, ami kicsit sekélyes kde alatt, javarészt design problémák vannak.
Kell egy-két vpn, mivel kliensek hálózatán turkálunk. Ez eleve bukó kde alatt, legalábbis a saját netmanagerével. Próbáltam a kvpnc-t is, de összekócolta a hálózati beállításokat, és használhatatlan volt.
Kell egy kétpaneles file manager, ami ugye a krusader, a 3.5.x alatti változatok voltak a legjobbak... hát most finoman szólva félkész, lassú, és hibát-hibára halmoz. Ott telt be a pohár, amikor az update előtti backup-ból visszamásoltam egy vbox image-et (10 gib), majd egy újabb másolát indítottam el, ami oda jutott, hogy ugyanazt az image-et kezdte el visszamozgatni. Erre nem tudok mit mondani...
Kell az eclipse, ami egyrészt design hibás, másrészt funkcionális defektjei vannak a kde-gtk motorral.Na ez volt az a pont, amikor azt mondtam, hogy elmennek a halálba a csilivili újításaikkal, amikor a rendszer összességében használhatatlan.
Ehhez képest hibátlanul megy a gnome-os rendszer, amióta áttoltam az alá a talicskát. Kicsit fapadosabb, de gyakorlatilag hibátlanul használható.
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Silvercrest Rajztábla
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.28
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi