Hirdetés
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Magisk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android szakmai topik
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
Valóban így van, nekem is beakadt a zene az alap lejátszóval. Teszem azt zenehellgatás közbe megnyitottam 1 firefoxot, vagy 1 gimpet....
Megoldást is jól mondtad: tegyen fel 1 másik zenelejátszót. Én az Aqualungot használom és tökéletesen bevált, nem akad be!
Viszont ha már a témánál járunk lenne 1 kérdésem: ha megnyitok pl 1 firefoxot, akkor elősször 1 nagyon nagy ablak nyílik meg(úgy képzeljétek el, hogy nem fér ki a kijelzője, csak úgy a fele) mindez elmosódva.(pl firefoxnál csak a fele képernyő fér ki)Itt küszöbölte ki a zenének a beakadását az új lejátszó! Nem csak a firefox csinálja ezt, annyira nem zavaró kb 2-3 sec-ig tart a dolog, utána lekicsinül a képernyő és éles lesz!
Gondolom ez VGA driver probléma(HD-s Ati-m van). Valaki nem tud erre megoldást? Annyira nem zavar, de azért meglennék nélküle is
Aktív témák
- Projektor topic
- BestBuy topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magisk
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő