Hirdetés
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- 4G-s verzióban is választható a Tecno Spark 50
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
Aktív témák
-
harry
veterán
Tovább lépett, a hiba:
/bin/sh: scripts/mod/modpost: not found
Így hát hagytam tovább futni a 'make modulest', és ezután a lirc make is hosszabb ideig ment, míg nem másik hiba:/home/pwusr/Desktop/lirc-0.8.4a/drivers/lirc_gpio/lirc_gpio.c: In function ‘get_queue’:
/home/pwusr/Desktop/lirc-0.8.4a/drivers/lirc_gpio/lirc_gpio.c:405: error: implicit declaration of function ‘bttv_get_gpio_queue’
/home/pwusr/Desktop/lirc-0.8.4a/drivers/lirc_gpio/lirc_gpio.c:405: warning: return makes pointer from integer without a cast
/home/pwusr/Desktop/lirc-0.8.4a/drivers/lirc_gpio/lirc_gpio.c: In function ‘init_module’:
/home/pwusr/Desktop/lirc-0.8.4a/drivers/lirc_gpio/lirc_gpio.c:518: error: implicit declaration of function ‘bttv_get_cardinfo’Így hát hagyom lefutni a make modulest, hátha.
Nkboy - köszi, megnézem, csak most már megpróbálom ezt felküzdeni... sajnos nem tudom pontosan mit keresek, a lircet próbálom belőni valahogy, akárhogy, de eddig nem igazán sikerült, így gondoltam megpróbálom ezen leírás alapján, ahol forrást hasznátak... Már játszok vele jópár napja, de nem nagyon akaródzik működnie.
Aktív témák
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest