Hirdetés
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Köszi a bíztatást ,nem sz@rtam be
csak egy kicsit 
Ezekszerint még nem jártál a kezdő topikba ,sajnos a képernyőbontással kezdődtek a próblémáim Zenwalk alatt. Major Major megpróbált segíteni ,de mire kimásoltam neki az xorg.conf fájl tartalmát lefagyott a gépem.
Ezért legyalultam és már az új rendszerről: a Crunchbang alól írók. 
Még csak félig magyar ,de legalább a felbontás alapból jó lett, hang is van.
System info szerint ami fut alapból a jobb fölső sarokban Ram: kb. 150 környékén tanyázik a 247,74 -ből , Cpu: ( mint az LXDE alatt ) kb. 35-45% csak a böngésző fut.Más,ha már nem uszom meg a rendszerben való turkálást:
Láttam ma egy videót amiben "akármilyen linux".iso testreszabható az UCK ( Ubuntu Customization Kit ) nevű alkalmazással.
Ez nekem elsőre jó lesz gyakorolni vagy nem pont ilyesmire gondoltál ?(#16121) PiciKenny Akkor passz, majd a hozzáértők megmondják, szerintem.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Bluetooth hangszórók
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csak egy kicsit 
Ezért legyalultam és már az új rendszerről: a Crunchbang alól írók.