Aktív témák
-
junkfer
csendes tag
Köszi a segítséget, este újabb próba, azonban azt már most tudom, hogy ha konsolban adom ki a poweroff-ot akkor is visszavált az ismert kde betöltő/leállító ''csíkra'', ha term-ből akkor meg eleve grafikus felületen van

hogy ki mit ésmiért használ talán nem kellene boncolgatni. pár ''napja'' használgatok már néhány helyen korábbi debi disztribeket (pl. stabilitás, funkcionalitás miatt), és én meg amellett raktam le a voksomat
. Az hogy ezen a gépen kubu van annak hasonlóak az okai, mint ngabor2, csak nálam wlan és hangkártya.... -
ngabor2
nagyúr
pl azértcsinál root jelszót, mert megszokta, hogy root-ként tevékenykedik, ha kell. én se szeretem a sudo-t. és hogy mégis miért használok ubuntut? mert a debian jó lenne, ha nem lennének akkora hülyeségei. pl. a nyomtatómat nem bírtam életre kelteni deb alatt, ubuntu alatt automatikusan ment. ráadásul amit a deb és a firefox egymással művelt... és ezek nevezik magukat a szabad szoftver bajnokainak

mod:csak kiváncsiságból megnéztem az adatlapodat. debreceni vagy te is? egy talira eljöhetnél, igen hozzáértőnek tűnsz ezen a téren. ja, és szép kerek a napjaid száma, 256
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Forradalomi előrelépésként jelemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi haladó szinten
- BMW topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- OLED monitor topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Az hogy ezen a gépen kubu van annak hasonlóak az okai, mint ngabor2, csak nálam wlan és hangkártya....