Hirdetés
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
junkfer
csendes tag
Köszi a segítséget, este újabb próba, azonban azt már most tudom, hogy ha konsolban adom ki a poweroff-ot akkor is visszavált az ismert kde betöltő/leállító ''csíkra'', ha term-ből akkor meg eleve grafikus felületen van

hogy ki mit ésmiért használ talán nem kellene boncolgatni. pár ''napja'' használgatok már néhány helyen korábbi debi disztribeket (pl. stabilitás, funkcionalitás miatt), és én meg amellett raktam le a voksomat
. Az hogy ezen a gépen kubu van annak hasonlóak az okai, mint ngabor2, csak nálam wlan és hangkártya.... -
ngabor2
nagyúr
pl azértcsinál root jelszót, mert megszokta, hogy root-ként tevékenykedik, ha kell. én se szeretem a sudo-t. és hogy mégis miért használok ubuntut? mert a debian jó lenne, ha nem lennének akkora hülyeségei. pl. a nyomtatómat nem bírtam életre kelteni deb alatt, ubuntu alatt automatikusan ment. ráadásul amit a deb és a firefox egymással művelt... és ezek nevezik magukat a szabad szoftver bajnokainak

mod:csak kiváncsiságból megnéztem az adatlapodat. debreceni vagy te is? egy talira eljöhetnél, igen hozzáértőnek tűnsz ezen a téren. ja, és szép kerek a napjaid száma, 256
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

. Az hogy ezen a gépen kubu van annak hasonlóak az okai, mint ngabor2, csak nálam wlan és hangkártya....