Hirdetés
- Magisk
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
Aktív témák
-
adalbert1
veterán
3 db Tally driver van alapból a Crunchbangben, nos megy mindegyikkel, csak épp a papíron nem az jelenik meg amit a monitoron látok.
A googleben hirtelen én csak azt találtam, ahogy egy srác angol nyelvű ubuntus fórumon szintén ezen agonizált, de ő se jutott sehova a problémával...Ha ez lenne a Crossover linux amit te említesz akkor ez kimarad, mivel fizetős program.
Ezt a wine-t viszont még lehet hogy holnap megnézem, talán jutok vele valamire...
Mondjuk így gyorsan rákeresve a WINE wikipédiás oldalán találtak elég elszomorítóak ezügyben:"Although Wine implements some aspects of the Windows kernel, it is not possible to use native Windows drivers with it, due to Wine's underlying architecture."
Szóval lehet hogy a vége az lesz hogy megismerkedek valamilyen szinten a Red Hat-tel is... Viszont ha meg magasabb az erőforrás igénye, akkor ismét ott vagyok ahol a part szakad.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- 27% - MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest