Aktív témák
-
dbius
veterán
Én ugyanezzel szívtam tegnap. Kipróbáltam szinte mindegyik lejátszót (kubuntu van fent), és a vlc-t találtam a legjobban használhatónak - számomra -.
A feliratokat nekem is így jelenítette meg, aztán keresgéltem a googlin, és az találtam, hogy állítsuk be a megfelelő kódolást.
beállítások - bemenet/kodekek - egyéb kodekek - Feliratok - feliratszöveg kódolása: itt beállítottam iso-8859-2 -re és minden feliratot amit eddig néztem helyesen jelenített meg, és mostmár nem hagy ki mondatokat, mindent időben mutat, ékezethelyesen.
Elképzelhető, hogy bizonyos formátumú feliratfájloknál szükség lesz ezen beállítás módosítására (pl. UTF-8), de mint írtam amelyik filmbe ezzel a beállítással belekukkantottam, jól jelenítette meg.
egy próbát megér...
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Lenovo L13 G2 Core i7 1165G7 16 Gb Ram FullHD IPS Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest