Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
Aktív témák
-
dbius
veterán
Én ugyanezzel szívtam tegnap. Kipróbáltam szinte mindegyik lejátszót (kubuntu van fent), és a vlc-t találtam a legjobban használhatónak - számomra -.
A feliratokat nekem is így jelenítette meg, aztán keresgéltem a googlin, és az találtam, hogy állítsuk be a megfelelő kódolást.
beállítások - bemenet/kodekek - egyéb kodekek - Feliratok - feliratszöveg kódolása: itt beállítottam iso-8859-2 -re és minden feliratot amit eddig néztem helyesen jelenített meg, és mostmár nem hagy ki mondatokat, mindent időben mutat, ékezethelyesen.
Elképzelhető, hogy bizonyos formátumú feliratfájloknál szükség lesz ezen beállítás módosítására (pl. UTF-8), de mint írtam amelyik filmbe ezzel a beállítással belekukkantottam, jól jelenítette meg.
egy próbát megér...
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Arc Raiders
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- SSD kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő