- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
dbius
veterán
Én ugyanezzel szívtam tegnap. Kipróbáltam szinte mindegyik lejátszót (kubuntu van fent), és a vlc-t találtam a legjobban használhatónak - számomra -.
A feliratokat nekem is így jelenítette meg, aztán keresgéltem a googlin, és az találtam, hogy állítsuk be a megfelelő kódolást.
beállítások - bemenet/kodekek - egyéb kodekek - Feliratok - feliratszöveg kódolása: itt beállítottam iso-8859-2 -re és minden feliratot amit eddig néztem helyesen jelenített meg, és mostmár nem hagy ki mondatokat, mindent időben mutat, ékezethelyesen.
Elképzelhető, hogy bizonyos formátumú feliratfájloknál szükség lesz ezen beállítás módosítására (pl. UTF-8), de mint írtam amelyik filmbe ezzel a beállítással belekukkantottam, jól jelenítette meg.
egy próbát megér...
Aktív témák
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest