- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Netfone
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Xmodule
őstag
Hy.
Nem dob semmit arra a parancsra csak, hogy nincs ilyen parancs. Amugy sikerült beállitanom hogy vissza vegye a ventiket, ha ujra inditom a gépet. Szóval most megy. Csak nem tudom hogy kellene pontosan beállitani, mert most fél gázzal megy ugye a 2 venti de még 60fok on sem tolja veljebb magát az RPM..Ja meg kis off de ti milyen böngészőt használtok? Mert én win en az FF et használtam de itt eszméletlen lassu. Főleg a flash oldalakkal küzd. A másik meg hogy ugy szoktam linkeket megnyitni, hogy jobb klikk megnyitás uj lapon. Namost a jobb klikkre olyan 60% ban mindig valami más actiont csinál. Pl könyvjelzőkhöz adás vagy elinditja a jegyzettömböt. Elég érdekes.
Aktív témák
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Borderlands 4
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy topik
- OpenMediaVault
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest