Hirdetés
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Jester01
üzenetére
Igen értem, csak amikor próbaképp kiadtam a gépemen elég sok kapcsolat volt, amit kissé furcsálltam, de a szerverről nézve csak a VNC kapcsolatot láttam.
Ez akkor ezt miképp kéne megoldani, kell egy script, ami x időnként lefut, és ellenőrzi, hogy ha a netstat -tn parancsnak nincs eredménye, akkor indít egy shutdownt? Mondjuk majd még hozzáveszek pár dolgot, mint kikapcsolás feltétele, most csak ezen gondolkodtam.FTP - ja tényleg

Vladi - Firestarter grafikus igen, az végül is nem szempont (sőt), igazából csak valami olyanra gondoltam, amivel könnyebb konfigolni az IP tablest, avagy van pár template/séma, ne kelljen mindent kézzel beírkálni. De majd kitalálom hogy lenne jó.
Torrent - köszönöm, megnézem, remélem UPCvel is menni fog normálisan (jó titkosítás nélkül elég lassú, pl utorrentnél jobb volt a deluge).
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest