Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Jester01
üzenetére
Igen értem, csak amikor próbaképp kiadtam a gépemen elég sok kapcsolat volt, amit kissé furcsálltam, de a szerverről nézve csak a VNC kapcsolatot láttam.
Ez akkor ezt miképp kéne megoldani, kell egy script, ami x időnként lefut, és ellenőrzi, hogy ha a netstat -tn parancsnak nincs eredménye, akkor indít egy shutdownt? Mondjuk majd még hozzáveszek pár dolgot, mint kikapcsolás feltétele, most csak ezen gondolkodtam.FTP - ja tényleg

Vladi - Firestarter grafikus igen, az végül is nem szempont (sőt), igazából csak valami olyanra gondoltam, amivel könnyebb konfigolni az IP tablest, avagy van pár template/séma, ne kelljen mindent kézzel beírkálni. De majd kitalálom hogy lenne jó.
Torrent - köszönöm, megnézem, remélem UPCvel is menni fog normálisan (jó titkosítás nélkül elég lassú, pl utorrentnél jobb volt a deluge).
Aktív témák
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- 27% - Acer EK241Y IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / Adaptive Sync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest