- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- A Motorolának is a Bose hangol
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Szia!
Jó hír.

"a billentyűzeten a Caps Lock és a Scroll Lock villog"
Ez a kernel pánik jele. Magyarán egy csúf bug miatt kifagyott a kernel.
Frissítve volt a rendszer? Nézd meg, nincs e újabb kernel frissítés kiadva.
Esetleg nézd meg vasa driverrel.(#11461) body007:
Pedig a beépített driver is meg tudja hajtani azt a kártyát, nem kell a gyári.
Egy ilyet nézz:glxinfo
(#11454) Siriusb:
Persze, az esély mindenre megvan. Arra is, hogy kinézel az ablakon és rózsaszín repülő elefántot látsz. Pont 50%. Vagy látsz, vagy nem.
Tényleg hanyagoljátok a vírus témát. A kártevők száma nem az elterjedtséggel egyenesen arányos, hanem egy rendszer biztonságosságával. Olvasd a blogomban. Majd szólok ha elkezdhettek aggódni.
-
n0_gAboR
őstag
Az is lehet a gebasz, hogy nem mukodnek rendesen a power-saving beallitasok (ACPI), es amikor a monitor kikapcsolja magat X ido mulva, azt nem toleralja a rendszer.
Probald meg a kepernyovedo beallitasainal mondjuk 1 percre venni a monitor kikapcsolasat, es figyelgesd h nem attol fagy e meg. Ha igen kapcsold ki (a monitort meg manualisan, ha otthagyod a gepet sokaig).
Egyebkent van egy ujabb 177-es driver az NVIDIA oldalan amit ki lehet probalni. Aztan ottvan a legujabb beta driver, a 180.11-es. Ezzekkel is lehet probalkozni, hatha javitanak a helyzeten.
Ezeket manualisan kell telepiteni "melykonzolbol", viszont sok leiras van hozza a neten, igazabol egy tok egyszeru feladat. -
ngabor2
nagyúr
nálam is eljátszotta tegnap egy párszor egy frissen telepített rendszernél. én (nálam) az nvidia zárt meghajtóra tippeltem, mert akkor jött elő, mikor behúztam, és ha kivettem, illetve egy régebbit tettem be, akkor ment rendesen. verziószámokat ne kérdezz, nem itthon volt, nem tudok utánanézni.
Aktív témák
- Óra topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anime filmek és sorozatok
- OLED monitor topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- 8000!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Huawei P30 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs