- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Köszönöm a segítséget, ámbár ebből a szempontból még elég kezdő vagyok. Szóval, a sikertelen grub telepítés után live cd módból telepítettem az ubuntut, és elviekben a grubot is. sd3 partícióra, de restart után egyből a vista jött be, tehát a grub install nem működött.
Akkor nekem most megint live cd alól kéne egy terminál és bepötyögni a parancsokat sd3-al?Magam sem értem, h most min szenvedek. Ismerkedtem már az ubuntuval épp ugyan ezen partíciók mellett és működött minden, pedig akkor még azt sem tudtam mi az a terminál, csak szívtam az nvidia driverrel, plusz egy kernel update után nem töltött be az ubuntu sem, így back up partíció lett belőle. úgy tűnik itt a bosszú ideje.

Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Könyvajánló
- Milyen autót vegyek?
- Sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Ableton Live 12 Suite Education
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- PC /i5-3470/8GB/240GB SSD/WIN10/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest