- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- A Razr 70 is előkerült
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
fekeandras
őstag
Sikerült megoldani bár nem volt egyszerű.Viszont észleltem egy érdekes dolgot.Kábeltévés autómatikusan kapcsolódó netem van.Eddig sehogyan sem tudtam Ubuntut belőni hogy menjen rajta a net.Pedig már minden lehetőséget kipróbáltam.Itt is kaptam tippeket (utólag is köszönet érte
) más oldalakon is de semmi nem segített.Kíváncsiságból felraktam a 2.1 UHU-t, meglepődve láttam azon egyből állítgatás nélkül megy a net.Egy másik fórumban írták hogy valószínű azért volt gond mert fenttartotta magának a Win az ip-t de ezt ez a Linux kilőtte.(Ez nem tudom mit jelent nem vagyok tapasztalt Linuxos).Szerintük ezért nem működött eddig a netem semmilyen beállítással.
Viszont mióta ez fent volt azóta próbáltam Ubuntu-t,Kubuntu-t is mindkettővel azonnal megy a net.Abszolút semmit nem kell állítgatni rajta.Telepítés után azonnal szépen megy.Ezt azért írtam le mert láttam itt régebben, hogy másoknak is voltak hajszálra ugyanilyen problémái az Ubuntuval + kábel net-tel.Próbáljátok ki hátha nektek is megoldja a problémát.

Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Crimson Desert
- Interactive Brokers társalgó
- Fűnyíró topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Új Lenovo 15 Ideapad Slim 3 FHD IPS i7-13620H 10mag 16GB RAM 1TB SSD Intel UHD XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) más oldalakon is de semmi nem segített.Kíváncsiságból felraktam a 2.1 UHU-t, meglepődve láttam azon egyből állítgatás nélkül megy a net.Egy másik fórumban írták hogy valószínű azért volt gond mert fenttartotta magának a Win az ip-t de ezt ez a Linux kilőtte.(Ez nem tudom mit jelent nem vagyok tapasztalt Linuxos).Szerintük ezért nem működött eddig a netem semmilyen beállítással.