Hirdetés

Aktív témák

• fekeandras

őstag

Sikerült megoldani bár nem volt egyszerű.Viszont észleltem egy érdekes dolgot.Kábeltévés autómatikusan kapcsolódó netem van.Eddig sehogyan sem tudtam Ubuntut belőni hogy menjen rajta a net.Pedig már minden lehetőséget kipróbáltam.Itt is kaptam tippeket (utólag is köszönet érte :R ) más oldalakon is de semmi nem segített.Kíváncsiságból felraktam a 2.1 UHU-t, meglepődve láttam azon egyből állítgatás nélkül megy a net.Egy másik fórumban írták hogy valószínű azért volt gond mert fenttartotta magának a Win az ip-t de ezt ez a Linux kilőtte.(Ez nem tudom mit jelent nem vagyok tapasztalt Linuxos).Szerintük ezért nem működött eddig a netem semmilyen beállítással.
    Viszont mióta ez fent volt azóta próbáltam Ubuntu-t,Kubuntu-t is mindkettővel azonnal megy a net.Abszolút semmit nem kell állítgatni rajta.Telepítés után azonnal szépen megy.

Ezt azért írtam le mert láttam itt régebben, hogy másoknak is voltak hajszálra ugyanilyen problémái az Ubuntuval + kábel net-tel.Próbáljátok ki hátha nektek is megoldja a problémát. :K

Aktív témák