Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 - alap
- Poco F7 – bajnokesélyes
- MWC 2026: A HMD digitális tárcát, videóhívást és AI-t hoz a butatelefonokra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok,
megint mazohista estét tartok, és elővettem a jó öreg ubuntut...

lenne egy gyors kérdésem: elméletileg a legújabb diszribúcióban integrálva van az ntfs-g3 funkció, amit minden leírás szerint így kell beüzemelni: alkalmazások/rendszereszközök/NTFS Configuration Tools (így, gemischt mit angol und magyar, ahogy alles van)
namármostan, nekem csupa olyan iso-t sikerült letölenem, amelyikben az alkalmazásokban NINCS (azaz N-I-N-C-S)
rendszereszközök menüpont
, és nem is lehet beállítani, hogy legyen az "edit menü" menüpunkt alatt, mivel dőltbetűs, és így inaktív.namármostan a net meg televan szöveges és képes instrukciókkal, ahol erre hivatkoznak, és a képeken is jól látszik, az ominózus menüpont.
1. én vagyok ilyen luser, hogy csupa ilyen kiherélt iso akad a getrightomra?
2. photoshop az egész meg a linuxos társadalom áprilisi tréfája a windózosok megviccelésére?
3. valamilyen vízér és energia-törésvonal szerencsétlen találkozása a szobám alatt letiltja ezt a menüpontot?
[L:http://www.ubuntugeek.com/images/ntfs/1.png]
[/L]http://www.ubuntugeek.com/images/ntfs/1.png[/L][L:][http://www.ubuntugeek.com/images/ntfs/1.png][link][/L]
plíz help, különben örökre elveszítetek egy potenciális tagot, aki hajlandó lenne azonos-, és ellenkező nemű operációs rendszereket is futtatni

Aktív témák
- Trollok komolyan
- Xbox Series X|S
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Parkside szerszám kibeszélő
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vegyes , 3 db memoria egyben vihető, teszteletlen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, és nem is lehet beállítani, hogy legyen az "edit menü" menüpunkt alatt, mivel dőltbetűs, és így inaktív.