Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Koocka
tag
Üdv!
ASUS F3SC notimra most ment fel a Kubuntu 8.04. KDE felület fut. Egy oldalon olvastam, hogy elvileg a noti és ez a disztro tökéletesen kompatibilisek egymással kisebb-nagyobb hegesztgetéssel, de elég kezdő vagyok, szájbarágós leírást pedig nem találtam.
Az egyik probléma a vezeték nélküli nettel van. A Knetworkmanager tökéletesen felismeri a wireless eszközt és a hálózatot, csatlakozásnál kéri a jelszót, de aktiválásnál vagy minél megakad és nem hajlandó csatlakozni. Próbáltam routerben állítgatni, (biztonságos - jelszó nélküli, DHCP - statikus IP átjáró és DNS is megadva) de nem jó sehogy.
A másik a hang. Annyit találtam róla, hogy az snd-hda-intel drivert használjam... dehát ez nem vindóz hogy letöltöm a drivert meg telepítem... de akkor hogy is?
Harmadrészt... elvileg a hanghoz csak szerkeszteni kell a
/etc/modprobe.d/alsa-base filet,
méghozzá bele kell írni egy
options snd-hda-intel model=lenovo
sort. Egy szöveges filet sem tudok elmenteni szerkesztés után mert nincs jogosultságom, pedig sudo-val próbálom.Ezekre szeretnék kérni ha lehet szájbarágós-pontrólpontra választ

Köszi előre is !
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest