Hirdetés

Aktív témák

• Nkboy
    senior tag

Igen ez egyértelmü, hogy rootként kell futatni csak azt nem tudom hogyan kell, szeretem a kihivásokat de már kezdek belefáradni, csak nekem megy ilyen nehezen a linux elsajátitása vagy más is szenvedett vele az elején?

Az elején Én is szívtam vele eleget! Semmit nem találtam meg, forrásból való telepítéskor az első hibaüzenetnél elakadtam, ha valamiért nem jött be a grafikus felület fogalmam sem volt hogyan tovább. Meg még egy csomó kis apróság. Hagytam is a fenébe az egészet, visszaköltöztem winre. De nem nem telt el egy hónap, már azon agyaltam, hogy nekem linux kell. Újra nekiálltam. Lehet, hogy ciki,de az elején a fontosabb parancsokat és jelentésüket, egyéb hibák megoldásait kinyomtattam, hogy mindig kéznél legyenek (Nekem csak egy gépen van és ha összeomlik a rendszer akkor nem tudok az interneten megoldást keresni, ezért a nyomtatás). Sokat olvastam a neten, szvsz kevés az hiba/megoldás ami nincs fent. Mióta újra linuxot használok elértem arra a szintre, ami egy átlagfelhasználónak bőven elég, azaz Nekem. Utólag belegondolva, ha az ember figyel, olvas és kérdez, tehát tapasztalatot szerez a végén rá jön, hogy ez a linux nem is olyan hú de bonyolult. Persze ez az Én véleményem! Utoljára még annyit, hogy Én a gépet nem munkára használom, hanem szórakozásra, ezért winre abszolút nincs szükségem. Mindent meg tudok oldani linux alatt. Úgyhogy KITARTÁS bele fogsz jönni!!! :R

Aktív témák