Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
autogiro
csendes tag
de, szokott, csak már annyit olvasgattam hogy próbálkoztam mindenfélével

azért gondolom amúgy hogy failsafe-et használ mert ha törlöm a failsafe-et, mindig létrehoz egy újat, és pl képernyő beálíltásoknál sose azt írja ami bevan állítva rendes configban, videókártyát egyébként azt írja hogy geforce 6800, amikor 6600as kártyám van
vki tudna nekem írni vmi rendes config-ot? inno3d geforce fx 6600 128mb kártyám van... ja és log-ban ír vmi olyat hogy Bad.bios... :S
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Gyermek PC játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vki tudna nekem írni vmi rendes config-ot? inno3d geforce fx 6600 128mb kártyám van... ja és log-ban ír vmi olyat hogy Bad.bios... :S