- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
Uniden
csendes tag
Sziasztok!
elkezdtem cikkeket olvasgatni a linuxról, mert eddig nálam az op rendszer csak a win volt. Egész megtetszett ugyhogy úgy döntöttem ki is probálom és láttam, hogy ubuntunál van olyan lehetőség, hogy nem kell neki külön partició, a particiónáláshoz értek csak nincs kedvem ujra osztani a vinyót, mert az se biztos h tetszeni fog. Szóval letöltöttem, felraktam winből, reboot és nekem egy sima konzol jön be vagyis mint régen DOSba semmi grafikus felület és mondja h irjam be a 'help' commandot ha érdekelnek a parancsok de hát én semmit nem tudok elvileg még istallálni a kéne nem?
nem tudom mit kéne beirnom h elinduljon vagy felrakja magát. bocsánat a hülye, kezdő kérdésért de ötletem sincs h erre a problémára hogy googlézzak rá ugyhogy a ti segitségeteket kérem. 
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
nem tudom mit kéne beirnom h elinduljon vagy felrakja magát. bocsánat a hülye, kezdő kérdésért de ötletem sincs h erre a problémára hogy googlézzak rá ugyhogy a ti segitségeteket kérem.