Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
fekeandras
őstag
Klassz hogy van egy ilyen topic.Kis segítségre lenne szükségem.Szeretnék feltelepíteni egy Ubuntu 8.04 -et a gépemre, a vinyón csak ez az egy operációs rendszer lenne.Konfigurációm.: 2,4Ghz Celeron proci,1x 512-400mhz ddr ram,GF 4 mx440 (64mb agp4x), Mercury Via chipset-es alaplap, 80Gb Samsung vinyó /ide/, Lg dvd-rw, Eurocase ház 300w táppal.
A problémám a következő:
Kábeltévés internetem van ami autómatikusan kapcsolódik a hálóra.Letöltöttem az iso-filet,megírtam.Következzen a telepítés.Berakom a lemezt - restart.Bebootol,kezdi a telepítést,eltelik kb 15s és a telepítés megszakad.Nem lehet telepíteni.A lemez jó mert haverom gépére gond nélkül felment.Gyanítom hogy a net kapcsolaton kellene valamit állítani de nem értek annyira hozzá úgyhogy egyenlőre nem mertem elállítani.Letöltöttem a Kubuntu 7.10 is,azt sikerült ugyan feltelepíteni,de nem tudom lefrissiteni hogy magyar nyelvű legyen.(Windowsnál minden rendeltetésszerűen megy.Telepítés után azonnal van net kapcsolat bármilyen állítgatás nélkül.) Nem tudom mit kell tennem.Ha tud valaki segíteni vagy valakinek van ötlete mi lehet a baj, az ne tartsa magában.Köszönöm előre is.
Aktív témák
- Autós topik
- Highguard - Küszöbön a megjelenés, mégsem tudunk róla szinte semmit
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox tulajok OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest