- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Tartalomgyártók és közösségi média posztok is bekerülnek a Google Discoverbe
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
zolikaDB #8146 üzenetére
Nálam pl. azért nem volt hang, mert a digitális kimenetet akarta használni alapból. Katt kettőt a hangerőszabályzó ikonra, Switches fül, és ott van ilyen kapcsoló, h digital/analog kimenet. Persze lehet neked mással van gondod, de azért gondoltam megemlítem (nekem egy Audigy kártyám van).
Szerintem nem kell letölteni drivert, de lehet. Nem tudom alapból mi van fent, majd a többiek megmondják jóól. Talán az első hsz-ban is van erről infó.
Az a Wubis telepítés, erről talán volt is egy cikk a logouton. Telepítheted arra a partícióra, akkor egy saját könyvtárat hoz létre, és azt használja. Nekem ez nem tetszett, problémák is voltak vele, inkább csináltam neki egy partíciót külön, és egyet swapnak is (hogy ez pontosan hogyan megy, szintén nem tudom).
Aktív témák
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Kutya topik
- Dying Light 2
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest