Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
zolikaDB
üzenetére
Nálam pl. azért nem volt hang, mert a digitális kimenetet akarta használni alapból. Katt kettőt a hangerőszabályzó ikonra, Switches fül, és ott van ilyen kapcsoló, h digital/analog kimenet. Persze lehet neked mással van gondod, de azért gondoltam megemlítem (nekem egy Audigy kártyám van).
Szerintem nem kell letölteni drivert, de lehet. Nem tudom alapból mi van fent, majd a többiek megmondják jóól. Talán az első hsz-ban is van erről infó.
Az a Wubis telepítés, erről talán volt is egy cikk a logouton. Telepítheted arra a partícióra, akkor egy saját könyvtárat hoz létre, és azt használja. Nekem ez nem tetszett, problémák is voltak vele, inkább csináltam neki egy partíciót külön, és egyet swapnak is (hogy ez pontosan hogyan megy, szintén nem tudom).
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 5
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Parfüm topik
- Napelem
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs