- Mobil flották
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
zolikaDB #8146 üzenetére
Nálam pl. azért nem volt hang, mert a digitális kimenetet akarta használni alapból. Katt kettőt a hangerőszabályzó ikonra, Switches fül, és ott van ilyen kapcsoló, h digital/analog kimenet. Persze lehet neked mással van gondod, de azért gondoltam megemlítem (nekem egy Audigy kártyám van).
Szerintem nem kell letölteni drivert, de lehet. Nem tudom alapból mi van fent, majd a többiek megmondják jóól. Talán az első hsz-ban is van erről infó.
Az a Wubis telepítés, erről talán volt is egy cikk a logouton. Telepítheted arra a partícióra, akkor egy saját könyvtárat hoz létre, és azt használja. Nekem ez nem tetszett, problémák is voltak vele, inkább csináltam neki egy partíciót külön, és egyet swapnak is (hogy ez pontosan hogyan megy, szintén nem tudom).
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Path of Exile 2
- Kés topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest