Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Nem flamelek én, nem állok senki mellett, a rideg valóságot konstatáltam, hogy nincs egy normális oprendszer, emiben minden úgy működik ahogy kell, és nem szeretem azokat sem akik az egyiket szidják és a másikat istenitik meg fordítva...
Mióta ezt a hülye linuxot használom egyébként, órákat olvasgatok neten utána, és csak-csak nem jutok előbbre, illetve nagyon lassan. Sokkal egyszerűbb ha valaki a konkrét kérdésre konkrét választ tud adni, hogy utána ezt én is meg tudjam tenni adott esetben. Persze van gugli, de én megf azért vagyok itt hogy segítséget kérjek illetve kapjak.
Nem tom a proci erőlködik-e vagy a 3d huzza le (mert ugye vinben a radeon órajelét leállitja 2d alkalmazás esetén, linux ezt nem teszi), fényerő nullán volt. 8.4es catalyst driver dolgozik a gépen.
smplayer ugyanaz mint a kmplayer? csak mert az elég fura dolgokat produkált... Csak a video bal fele mozog...
A samba-t nem értem, mert a winen engedélyezve van a dolog, wines rendszerröl látom is a tartalmat, csak a linuxról nem, onnan csak a gépnevet látom, ami alatta van az üres.
Aktív témák
- Viccrovat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Posta, csomagküldés
- Milyen videókártyát?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő