Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Nem flamelek én, nem állok senki mellett, a rideg valóságot konstatáltam, hogy nincs egy normális oprendszer, emiben minden úgy működik ahogy kell, és nem szeretem azokat sem akik az egyiket szidják és a másikat istenitik meg fordítva...
Mióta ezt a hülye linuxot használom egyébként, órákat olvasgatok neten utána, és csak-csak nem jutok előbbre, illetve nagyon lassan. Sokkal egyszerűbb ha valaki a konkrét kérdésre konkrét választ tud adni, hogy utána ezt én is meg tudjam tenni adott esetben. Persze van gugli, de én megf azért vagyok itt hogy segítséget kérjek illetve kapjak.
Nem tom a proci erőlködik-e vagy a 3d huzza le (mert ugye vinben a radeon órajelét leállitja 2d alkalmazás esetén, linux ezt nem teszi), fényerő nullán volt. 8.4es catalyst driver dolgozik a gépen.
smplayer ugyanaz mint a kmplayer? csak mert az elég fura dolgokat produkált... Csak a video bal fele mozog...
A samba-t nem értem, mert a winen engedélyezve van a dolog, wines rendszerröl látom is a tartalmat, csak a linuxról nem, onnan csak a gépnevet látom, ami alatta van az üres.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest