Hirdetés

Aktív témák

• qwertly
    addikt

Sajnos ezt tudja nyújtani az Nvidia... De ha a hiszti helyett normálisan összefoglalnád a helyzetet, mit csináltál, mit akarsz csinálni, mi nem sikerül, akkor talán tudnánk segíteni. Az úgy nem nagyon megy, hogy tedd ezt-azt meg amazt, mert ezerféle buktató lehet amit nem látunk előre. Tudtommal Gyurcsók nem szokott ezen a fórumon írogatni. Itt volt feljebb egy leírás. Pl. közölhetnéd, hogy abban mi nem ment. Vagy ott van a hivatalos readme, abban van külön rész kezdő linuxosoknak. Esetleg azt is elolvashatnád. Ha valamit nem értesz, kérdezz. De azt ne várd, hogy valaki itt leírja az über varázsigét.

Mindezt nem rosszindulatból írtam, hidd el, mindenkinek jobb lesz ha követed ezeket az irányvonalakat.

Szia :) azért megy a hiszti mert már többször feltettem az ubuntut ,hogy ismerkedjek vele sőt a többi linuxot is kipróbáltam most az ubuval ismerkedek.Eddig volt egy 7900Gs kártyám azt feltudtam tenni az Envyvel a drivert hozzá, mert nem vagyok egy linux guru csak ismerkednék vele :U és csak klagyingatni szeretek és nem terminálba írogatni parancsokat.De amióta kicseréltem a kártyát egy 9600GT azóta már 3tedtem újra az ubuntut mert mindig sikerül annyira elcsesznem,hogy nekem egyszerűbb volt újra telepitenem, ez mindig a videokártya driverje miatt volt :W.Most megint probálkozzok de nem akarom az Envyvel rá eröszakolni az ubuntura egy régebbi drivert hanem a kijött stabil 173.08 drivert akarom feltenni ami már támogatja a kártyámat.Hiábba guglézok a gyér angol nyelvtudásomal csak azt szűrtem le,hogy van akinek megy és van aki szív pedig ugyan-úgy teszik fel.Nem akarok mást csak aszt,hogy valaki akinek fent van ilyen kártyája Ö miképpen telepítette fel hozzá a hivatalos drivert.A másik ebből nem vitát de annyira istenitek egyesek a linuxot és én most cseréltem ki a tv kártyámat egy WinFast DVR3200 H gondoltam hátha felismeri a linux de meg sem nyikkan itt is szívesen veszek ötleteket. :R

Aktív témák