- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Aktív témák
-
radírfej
senior tag
sziasztok!
ismerkedek/nék az ubuntuval, 8.04-et windowson keresztül felraktam...
mivel nem vagyopk egy power user (azaz kb az ovitól windowst használtam), ezért már az alapoknál elakadtam.
pl hogy szélessávú jelszót és login nevet igénylő netet hogyan állítom be... a kapcsolatoknál a három opcióból nem jutottam dűlőre...
aztán ami gyanús, hogy állandóan 80% felett a prociterhelés... miért? (1.4 Banias, 1gb ram, ati RS200M - apropó, ehhez az IGP-hez sem tudtam még drivert találni...)
az már csak hab lenne a tortán ha a második képernyőt is tudnám használni, mert az most sötét, nem tudom honnan elővarázsolni (valószínűleg ehhez kéne driver...), plusz a microsoft wireless comfort egér+billentyű kombóm sem akaródzik menni, ehhez is valószínű driver kéne, kutatom.
szimpi az oprendsze, csak valahogy annyira még nem értjük egymást.
please help me.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ notebook kitámasztó fából
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest