- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
radírfej
senior tag
sziasztok!
ismerkedek/nék az ubuntuval, 8.04-et windowson keresztül felraktam...
mivel nem vagyopk egy power user (azaz kb az ovitól windowst használtam), ezért már az alapoknál elakadtam.
pl hogy szélessávú jelszót és login nevet igénylő netet hogyan állítom be... a kapcsolatoknál a három opcióból nem jutottam dűlőre...
aztán ami gyanús, hogy állandóan 80% felett a prociterhelés... miért? (1.4 Banias, 1gb ram, ati RS200M - apropó, ehhez az IGP-hez sem tudtam még drivert találni...)
az már csak hab lenne a tortán ha a második képernyőt is tudnám használni, mert az most sötét, nem tudom honnan elővarázsolni (valószínűleg ehhez kéne driver...), plusz a microsoft wireless comfort egér+billentyű kombóm sem akaródzik menni, ehhez is valószínű driver kéne, kutatom.
szimpi az oprendsze, csak valahogy annyira még nem értjük egymást.
please help me.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- iKing.hu Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/256GB fekete használt 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest