Hirdetés
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Az 5 legjobb dolog a CES-en
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
n0_gAboR
üzenetére
értem, találtam is leírásokat, csak gondoltam hátha meg lehet másképp is oldani...
másik gépemen ugyanez a helyzet, de ott csak a frissítéseket nem ismeri fel jól...
az itteni monitor is régi, júniusban lép életének 135. hónapjába, Dell D2128-TCO...
viszont EDID infót ad, mert egyrészt az nVIDIA driver "Acquire EDID..." gombjára koppintva generál egy edid.bin-t, másrészt, miután beírtam a DPMS olvasást aktiváló sort, következő indításra a Xorg.conf szépen megtelt a monitor helyes frissítési és felbontási értékeivel, épp csak annyi volt a baj, hogy sem a Detonatorban, sem az Ubuntu gyári felbontás váltójában nem jelentek meg...
most...
most végre 1280x1024@75Hzet sikerült kicsikarni belőle, de CRT-n ez még épp a határ... igazából 85 (sőt 90) Hz-et szeretnék beállítani, ami meg is jelenik a Xorg.confban csak kiválasztani nem lehet seholteljesen más tipusú kérdésem: Windowson belülről telepítettem az Ubuntu 8.04-et, a Windows partíciójára... sajnos ezt a partíciót nem tudom felmountolni, pedig a következő kérdésem miatt szükség volna rá. a másik gépen is ugyanígy van telepítve, de ott tudom mountolni, és látja is... itt nem
tehát következő kérdés, amennyiben a mountolás problémáját meg tudom oldani: az egyetemen ugyanazokat a fájlokat használja a Linuxról és a Windowsból indított Thunderbird és Firefox, így mindegy melyiket indítom, ugyanazokat a maileket, könyvjlezőket egyebeket kapom meg... hogyan tudnám ezt itthon is megoldani? (vagy ez inkább vmelyik Mozilla topikba menjen?)
húúú most látom a Compizos írásod!!! mivel lehet bekapcsolni a kockát? mert nálam aktiválva van, de nem tudom milyen bill.kombóval lehet előhozni (compiz amúgy jó, mert csomó effekt működik, de pont ez nem)
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- DJI topic
- Lexus, Toyota topik
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Napokon belül befut a No Rest for the Wicked kooperatív frissítése
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs