Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Automatikus frissítésen keresztül feltettem a legújabbat. Két órán át tartott, volt, amit nem értek, hogy miért szedett le (például volt KDE-s RSS olvasóm, amit használtam is, mégis, mivel KDE nem volt fent, ezért minden KDE-s dolgot leszedett, még azt is, és nem engedett beleszólni).
Az új Firefox is felkerült és határozottan gyorsabb, még az eddig lassú flashes oldalak is.
Ami meglepett, hogy rendszerindításkor most már ott virít az új Ubuntu (és a recovery) a régi mellett. Mivel minden nem használt és régi dolgot leszedett a telepítés során, akkor azt miért tartotta meg?
Nem próbáltam, hogy mi van ha a régit indítanám az elején, lehet el sem indulna, akkor meg végképp fura, grubot túrni meg nem akarok, mert más is van a gépen.Ami még meglepett, hogy telepítés során láttam, hogy nvidia drivert is tett fel. Azt minek, ha rendesen működő Ati van (amire rá is kérdezett, hogy megtartsa-e az Ati config fájlokat)?
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K UHD QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest