- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Európába is befut a Red Magic 11 Air Trace Edition
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Automatikus frissítésen keresztül feltettem a legújabbat. Két órán át tartott, volt, amit nem értek, hogy miért szedett le (például volt KDE-s RSS olvasóm, amit használtam is, mégis, mivel KDE nem volt fent, ezért minden KDE-s dolgot leszedett, még azt is, és nem engedett beleszólni).
Az új Firefox is felkerült és határozottan gyorsabb, még az eddig lassú flashes oldalak is.
Ami meglepett, hogy rendszerindításkor most már ott virít az új Ubuntu (és a recovery) a régi mellett. Mivel minden nem használt és régi dolgot leszedett a telepítés során, akkor azt miért tartotta meg?
Nem próbáltam, hogy mi van ha a régit indítanám az elején, lehet el sem indulna, akkor meg végképp fura, grubot túrni meg nem akarok, mert más is van a gépen.Ami még meglepett, hogy telepítés során láttam, hogy nvidia drivert is tett fel. Azt minek, ha rendesen működő Ati van (amire rá is kérdezett, hogy megtartsa-e az Ati config fájlokat)?
Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Diablo IV
- BMW topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Óra topik
- League of Legends
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest