Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Automatikus frissítésen keresztül feltettem a legújabbat. Két órán át tartott, volt, amit nem értek, hogy miért szedett le (például volt KDE-s RSS olvasóm, amit használtam is, mégis, mivel KDE nem volt fent, ezért minden KDE-s dolgot leszedett, még azt is, és nem engedett beleszólni).
Az új Firefox is felkerült és határozottan gyorsabb, még az eddig lassú flashes oldalak is.
Ami meglepett, hogy rendszerindításkor most már ott virít az új Ubuntu (és a recovery) a régi mellett. Mivel minden nem használt és régi dolgot leszedett a telepítés során, akkor azt miért tartotta meg?
Nem próbáltam, hogy mi van ha a régit indítanám az elején, lehet el sem indulna, akkor meg végképp fura, grubot túrni meg nem akarok, mert más is van a gépen.Ami még meglepett, hogy telepítés során láttam, hogy nvidia drivert is tett fel. Azt minek, ha rendesen működő Ati van (amire rá is kérdezett, hogy megtartsa-e az Ati config fájlokat)?
Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- LEGO klub
- DUNE médialejátszók topicja
- Bittorrent topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest