Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Aktív témák
-
bsh
addikt
nem perverz, csak lusta!

meg sokkal jobb 400000000 frissítést leszedni, majd 2x 6-700 megás dist upgrade-t töltögetni, mint 1x a 8.04-et leszedni és kiírni cd-re, nem?!
1, firewire: nem, nincs ebben semmi, ez valami megkövült rdramos intel lap. ez olyan régi, hogy még processzor sincs rajta!

3, ööööö... ezt majd megkeresem, de végigtúrtam már mindenféle menüket és ilyenre nem emlékszem. na majd a google segít remélem
(mellesleg azért fura ez, mert a többi gépemen is ugyanez a verzió van ugyanebben a felbontásban, és ott minden faszásan néz ki...)
4, jelentem time.kfki.hu még megy, nekem minden arról frissít. emellett be van állítva ubuntu.com is. egyébként tudtommal az ntp figyelembe veszi az időzónákat meg a téli/nyári időszámítást is. ja és valaki írta ezt az utc-t meg hogy a júzer f...sága, ha nem kapcsolja ki, stb stb. - ez jó is lenne, de ilyen opciót sem találtam. hol van ez? ntp configban? majd megsasolom.
Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- YouTube
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(mellesleg azért fura ez, mert a többi gépemen is ugyanez a verzió van ugyanebben a felbontásban, és ott minden faszásan néz ki...)