Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Male
nagyúr
Az adataimnál lévő gépre a wubis módszerrel feltettem a 8.04-es Ubuntut (64 biteset, ha ez számít).
Első indulásnál kitette, hogy engedélyezhetném a zárt nVidia driver használatát, amit meg is tettem, majd egy újraindítás, és azóta nincs kép...
Szépen végigfut az indulás, majd amikor jönne a bejelentkező képernyő, akkor a monitor kiírja, hogy "no signal", és lekapcsol.Ami esetleg a gond, hogy a gépben két VGA van... egy 7600GT PCIe és egy PCI-os Matrox Millennium. Korábban (7.10) azthiszem ez okozta a gondot, de most a Matroxon lévő monitorra se ír ki semmit...
Hogy tudom most elérni, hogy egyáltalán kép legyen?
Csökkentett módban indítva az X újrakonfigolást amit felajánlott, azt hagytam hogy megcsinálja, de nem változott semmi.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi