Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Male
nagyúr
Az adataimnál lévő gépre a wubis módszerrel feltettem a 8.04-es Ubuntut (64 biteset, ha ez számít).
Első indulásnál kitette, hogy engedélyezhetném a zárt nVidia driver használatát, amit meg is tettem, majd egy újraindítás, és azóta nincs kép...
Szépen végigfut az indulás, majd amikor jönne a bejelentkező képernyő, akkor a monitor kiírja, hogy "no signal", és lekapcsol.Ami esetleg a gond, hogy a gépben két VGA van... egy 7600GT PCIe és egy PCI-os Matrox Millennium. Korábban (7.10) azthiszem ez okozta a gondot, de most a Matroxon lévő monitorra se ír ki semmit...
Hogy tudom most elérni, hogy egyáltalán kép legyen?
Csökkentett módban indítva az X újrakonfigolást amit felajánlott, azt hagytam hogy megcsinálja, de nem változott semmi.
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- 160 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest