Hirdetés
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
vtechun
veterán
Hi! A legújabb Ubuntu telepitocdjet tegnap beraktam, es leesett az allam, ez nagyon jo hogy mar egybol livecd-kent jon be es filmet nezhet az ember meg bongeszhet akar telepites mellett, állat. Fel is raktam, es volt is ilyen 3D asztalforgatás a ctrl+alt+ balegergombra , de valamiert eltunt. Szerintetek hogyan lehetne elovarazsolni ujra? mert szeretnem a haveromnak megmutatni. Rlvilreg mrnubol bekapcsoltam de ez nem megy, az ablakok szeleinek hullamzasa az maradt
de en tobbet akarok
Tunerem SAA7130-as Philips csipes, ezt sem tudtam beizzitnai, se tvtime, se xawtv, se mythtv ( ez utobbit nagyon szeretnem kiprobalni ) alatt. Mi is volt meg ami kis gond volt. Ja, ez mar regi problemam, hogy nf7-es lapom integralt (nem soundstorm) hangkartyajanak 5.1-enek a melyet nem hallom sajnos zenehallgatas kozben. Mint mondjuk winben. Válaszokat előre is kösz!
Aktív témák
- Viccrovat
- VR topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GTA V
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de en tobbet akarok