Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
törölt tag
sziasztok!
egy hónapja raktam fel nagyjából a 7.10-es kiadást a gépemre, de sajnos akadt vele több bosszantó, bár nem kritikus gondom is.
egy Dell Latitude D630-on használom, és eleinte nem látta a hangkártyát. ezt viszonylag hamar sikerült megoldani, de még most sem kezeli például a külső mikrofont, csak a belsőt (skype alatt).
illetve hogy bizonyos dolgokat nem tudok telepíteni, mert valami hiányzik neki... például szerettem volna felrakni az Audacious médialejátszó újabb verzióját, de azt mondja nem találja a GTK+ 2.0-t. leszedtem egy GTK forráskódot, telepíteném, erre hiányolja a glib-et (amúgy mindkettő fel van telepítve a csomagkezelő szerint). szedtem azt is, feltettem, de a GTK továbbra is hiányolja a glib-et...
hasonló volt a helyzet, amikor szintén az Audacious alá akartam betenni APE plugint, ugyanis csak forráskódot találtam neten, de a compiler nem találja, hogy fel van telepítve a lejátszó, ezért leáll...
illetve ezeken kívül még amit nem sikerült megoldani az a nyelvi támogatás: szükségem van ugyanis kínai nyelvi támogatásra, de amikor a language support menüben kijelölöm, akkor csak az UTF8 kódlapokat teszi fel, de így egy csomó helyen rosszul (vagy egyáltalán nem) jelennek meg a karakterek, mert van olyan szoftver, ami még GB2310-es vagy BIG5 kódlapot használ...mivel egészen kezdő vagyok Linuxhoz, így szinte biztos, hoyg valamit én csináok rosszul, de nem tudom mit...
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest