Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
jooo, megy vissza a 7.04
a nyomtató beállításának a felülete tényleg megváltozott előnyére, de még mindig nem nyomtat és az összes lehetséges (számomra logikus) nyomtató driverrel kipróbáltam, mivel ebben sincs i320.nah mindegy, szép volt, jó volt, köszönöm ennyi
megyek a már megszokott Ubuntu 7.4 Feisty Fawn-omhoz, én bele szeretetm bele nem a 7.10be

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- DELL Latitude 5285 (Tablet) 2 az 1 ben,FHD +,12.3,i5-7200U,8GB 128GB SSD,LTE, WIN11
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a nyomtató beállításának a felülete tényleg megváltozott előnyére, de még mindig nem nyomtat és az összes lehetséges (számomra logikus) nyomtató driverrel kipróbáltam, mivel ebben sincs i320.nah mindegy, szép volt, jó volt, köszönöm ennyi
megyek a már megszokott Ubuntu 7.4 Feisty Fawn-omhoz, én bele szeretetm bele nem a 7.10be