Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Gear S3 - második kör
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
prolika
csendes tag
sziasztok
a problémám az lenne hogy feltettem az ubuntu 7.10-et windows xp mellé.
minden frankó is volt már minden ubuntu alatt csináltam a játékon kívül.nemtok lemondani a cs1.5ről. aztán újraraktam az xpt és nemlátja az ubuntut. vagyis indításkor automatikusan a windows indul nemtudok választani hogy ubuntu vagy xp legyen. az lenne a kérdésem hogytudom beállítani windowsban hogy indításkor lássa az ubuntut is és legyen választási lehetőségem. vagy lehet hogy újrakell rakni az ubuntut nemtom, nemértek hozzá XDXD, ebben az esetben azt mondja el valaki lécci hogy hogytudom újrarakni XDXD.valamint annyi lenne még a kérésem hogy ha valaki eltudná nekem mondani hogytudnám tökéletesen a cs1.5öt futtatni linux alatt az adja meg az msn címét. esetleg ha ez nemlehetséges akkor én megadom: proli02@freemail.hu. ha módjában ál valakinek az idejét és tudását rámszánni az kérem jelentkezzenXDXD jajj ez a hivatalosság nem az én világom
szal ha tud valaki tud segíteni az írjon pls. egyenlőre ennyi XD
előre is köszönöm.
Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Windows 11
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HP Omen gamer szék Citadel
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest