Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
floatr
üzenetére
egyébként miután betolták az új compiz-t a natty alá, elég sok problémájuk volt stabilitással. mondjuk pont nem nekem, mert az intel vga-kat elég jól kezeli, de emlékszem még az ati-s kollégák panaszaira, hogy fagy. és ez még a kiadás előtti hetekben is így volt.
én abban egyetértek, hogy szemléletben meg mittoménhogy lelépték a gnome csapatot, meg a redhat-et, meg a konkurenciát úgy általában, ezt nem vitatom. nekem a konkrét termékkel vannak komoly problémáim, mert bár sok része nagyon király (csomagkezelés, ttf élsimítás, ubuntu font, stb), addig néhány elemét meg igazából kidobnám azablakon (unity felület, indicatorok, stb), csak jelenleg sajnos nem lehetséges. kíváncsi vagyok majd oneiric-ben mennyire tud együttélni az ubuntus irányvonal is a gs, mert jelenleg vagy-vagy. ami annyira nem is baj, csak éppen az ubuntus arcok egy pár dolgot kiirtottak a mainline kódból, így bizonyos dolgok nem működnek szépen a konkurencia felületével (network manager, hangerőszabályzó, ibus input...). ezt remélem azért megoldják. plusz a függőségeket is gatyába kéne rázni. most leszedtem (volna) a unity-t, compiz-t és metacity-t, mert minek üljön ott a gépen, erre fel akarta mindenáron tolni az xfce-t meg a kde-t helyettük (egyiket a metacity a másikat a compiz helyett). meg ilyenek, hogy a gthumb függőségei közt ott figyel a libbrasero. de minek? miért nem ajánlott? mi van, ha én nem akarok képeket dvd-re írni? mi van, ha nincs is optikai meghajtó a gépemben? ráadásul mivel gnome3-ban újabb verziója van a libbrasero-nak, így most a gthumb fel sem települ, mert nem vszi észre, hogy az az újabb verzió már fent van...
Aktív témák
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest