Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
fatal`
titán
Nem Ubuntu kérdés, de mivel a Debian topic ki van halva ezért megkérdezem itt is hátha:
Nemrég feltelepítettem egy debiant a notebookomra, nagyjából sikerült is beállítani. Feltettem a kdet és az lenne a problémám, hogy az ablakok keretei nem váltottak témát, hanem még mindig a gnomeos témát használják, és hiába állítom át a KDEben az ablak témáját oxygenre vagy bármi másra, nem reagál rá. Mit kéne tennem, hogy jó legyen?
Más: Be lehet valahogy állítani, hogy a windows gombra a kde menü jöjjön fel? És ugyanez gnome alatt?
Ubira találtam leírást gnomehoz, viszont a gyorsbillentyűknél debianon nincs Gnome Menu és nem tudom milyen parancsot kéne felvenni.Előre is köszi

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Újszerű APPLE Macbook Pro 16" - M3 Pro - 18GB - 512GB SSD - 23 Ciklus - 100% akku -ezüst- 2+ év gar
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ubira találtam leírást gnomehoz, viszont a gyorsbillentyűknél debianon nincs Gnome Menu és nem tudom milyen parancsot kéne felvenni.