Hirdetés

Aktív témák

• Geller72

veterán

válasz audi100td #35633 üzenetére

Beállítottad faszán a teljesítmény szinteket? Mikor, milyen cselekményre hogyan reagáljon? Mert lehet, hogy a készenlét csak a monitorra érvényes. Ez egy kicsit jobban testre szabható talán, mint a win7, ami szerintem nem baj. Mélyedj szépen bele a beállításokba..van bőven..mire mindent beállítottam úgy, ahogy én akartam, az legalább egy óra volt..nem részletezem, még leírni is fél óra lenne..és ezek csak az igényeim, nem az összes lehetőség..:D. És mindezt kétszer, mert egyszer mi van, ha - beállítás arra az esetre, amikor hálózatról megyek és még egy, amikor akkuról..:DDD. Ne add fel, rosszabb esetben pattintsd fel a 6.01-es Debiant..1-es dvd-t szedd le, asszem a választható KDE alapból azon is van..:D.
    Megéri. Én is sokat szívok vele, de egyre jobban tisztelem..;)...és szeretem..több gépen évek óta van linuxom, netre csatlakozó gépen csak az..már csak egy wines gép van a családban a mostani négyből..de nekem az összes linuxos..szívok, de egyben tanulom is..és nem adom fel..ennyi..:). Hajráááá!!
    :R

Aktív témák