- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Úttörő Exynos chippel készül a Samsung
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
Geller72
veterán
Távgyógyítás:
Adott egy kizsigerelt laptop, amiben még csak egy ODD sincs. Kedves, szeretett unokaöcsémnek anno felraktam rá egy 10.04 LTS-t. A mai napig kifogástalanul működött, igazából egy külső hdd-vel letöltésre használgatta (volna). Anno mindent beállítottam neki, de persze eddig bírt magával és a frissítéseket átállította LTS-ről (szerintem) normálra. Ezután állítása szerint a rendszer nekiállt magát lefrissíteni 10.10-re, majd az újraindítást követően egy villogó kurzor fogadta a következőkkel:
"fsck from util-linux-ng 2.17.2
/dev/sda1: clean, 431724/14901248 files, 40086311/595656554 blocks"..aztán a villogó kurzor. Mivel fizikailag nem vagyok ott, a gépet pedig nem lehet elérni (belső, NAT-olt IP-ről megy), valamint optikai meghajtója sincs, és ennek tetejében azért annyira full profi még nem vagyok ebbe, nos ezek ismeretében mit javasoltok?
.
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mini-ITX
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 5
- Borderlands 4
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BMW topik
- Linux Mint
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Steelseries Arctis Nova 1 gamer fejhallgató
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.