Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Aktív témák
-
Geller72
veterán
Távgyógyítás:
Adott egy kizsigerelt laptop, amiben még csak egy ODD sincs. Kedves, szeretett unokaöcsémnek anno felraktam rá egy 10.04 LTS-t. A mai napig kifogástalanul működött, igazából egy külső hdd-vel letöltésre használgatta (volna). Anno mindent beállítottam neki, de persze eddig bírt magával és a frissítéseket átállította LTS-ről (szerintem) normálra. Ezután állítása szerint a rendszer nekiállt magát lefrissíteni 10.10-re, majd az újraindítást követően egy villogó kurzor fogadta a következőkkel:
"fsck from util-linux-ng 2.17.2
/dev/sda1: clean, 431724/14901248 files, 40086311/595656554 blocks"..aztán a villogó kurzor. Mivel fizikailag nem vagyok ott, a gépet pedig nem lehet elérni (belső, NAT-olt IP-ről megy), valamint optikai meghajtója sincs, és ennek tetejében azért annyira full profi még nem vagyok ebbe, nos ezek ismeretében mit javasoltok?
.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.