Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Aktív témák
-
Iginotus
addikt
Sziasztok ismét, lenne egy olyan kérdésem, hogy ugye mountolni lehet winyokat, de meg lehet azt csinálni hogy erről a mountolt vinyorol egy könyvtárat máshova tenni

Szóval van egy home/iginotus/torrent/bigone/zene és ezt szeretném közvetlen elérni a home/iginotus/zenék könyvtárból.
Esetleg lehet e olyant hogy van két filmek könyvtáram két meghajtón és azt ugyanigy a home/iginotus/filmek-be mountolni?
vagy most tök hülyeséget beszélek és ezt nem lehet? Azt tudom hogy ha két könyvtárat teszek egy könyvtári elérésre (két filmek könyvátar egyre akkor hogy tudja hogy ha oda másolok hova illetve melyik vinyora irjon..) Vagy ez tök egyszerű csak én vagyok béna?
Ja igen ssh-m van meg webminem szóval egy ilyen megoldás kéne amihez max MC kell sshból
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs