Hirdetés
- iOS alkalmazások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Yettel topik
Aktív témák
-
Peet210
őstag
ngabor2, &rew, vamzi köszi
Tehát ha külön pratíciöra rakom akkor nem bántja az XP-t és tudom még hazsnálni is. Ez így jól hangzik. Viszont akkor első körben lviecd-ként próbálom ki.
Amit nem írtam, hogy notiról van szó tehát csak külső vinyó jöhet szóba, az meg nem az igazi. Azért partícionáltam a vinyót mert ha az XP-t akartam újratelepíteni akkor csak az a partíciót formáztam ahol az XP volt. De ha most a másikra tenném fel az Ubuntut akkor ha azt akarom újrarakni és formázni a partíciót akkor ugye veszne minden. Meg lehet csinálni, hogy formázás nélkül telepítem újra az Ubuntut? (XP-nél én mindíg formázok ba azthiszem ott nem feltétlen szükséges.)Épp most töltöttem le a 7.10-et ezt a képfájlt kiírom cd-re, bebutoltatom és már használhatom is? Na akkor neki is esek.
A gépemben egyébként egy int. X1100 van. Driver problémák nem lesznek vele Ubuntu alatt?
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- SzoftverPremium.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest