Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
Peet210
őstag
ngabor2, &rew, vamzi köszi
Tehát ha külön pratíciöra rakom akkor nem bántja az XP-t és tudom még hazsnálni is. Ez így jól hangzik. Viszont akkor első körben lviecd-ként próbálom ki.
Amit nem írtam, hogy notiról van szó tehát csak külső vinyó jöhet szóba, az meg nem az igazi. Azért partícionáltam a vinyót mert ha az XP-t akartam újratelepíteni akkor csak az a partíciót formáztam ahol az XP volt. De ha most a másikra tenném fel az Ubuntut akkor ha azt akarom újrarakni és formázni a partíciót akkor ugye veszne minden. Meg lehet csinálni, hogy formázás nélkül telepítem újra az Ubuntut? (XP-nél én mindíg formázok ba azthiszem ott nem feltétlen szükséges.)Épp most töltöttem le a 7.10-et ezt a képfájlt kiírom cd-re, bebutoltatom és már használhatom is? Na akkor neki is esek.
A gépemben egyébként egy int. X1100 van. Driver problémák nem lesznek vele Ubuntu alatt?
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest