- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
Hennet
aktív tag
ad1: ok bocs komám, ezentúl nemfogok olyan dolgokról dumálni, amit mindenki használ, mer nem sok milliomos rohangál körülöttünk, hogy minden vackot megvegyen eredetiben, riszpekt neked, ha te kivételt képezel
bocsánatot kérek a főmuftiktól, hogy le mertem írni a fenti szavakat!
crackelni, daemonozni bűn, vegyetek csak meg mindent, azokat a programokat is, amik már nincsenek forgalomban, ha nem tudjátok, kérdezzetek, vannak itt nagyon profi emberek
ad2: van ismerősöm akinek megy linux alatt is wines program, lehet hogy varázsló
ad3: amit mutattál linket, nagyon köszönöm, de egy 8 éves gyerek negyed órájába tellne kiismerni annyira ezt az OS-t, mint ami oda van írva, ha lehet ne nézz sült baromnak kérleksegítséget kértem, nem kukacoskodát, de úgy látom hogy veled nem lehet bírni, úgyhogy ne válaszolj, ha nem segíteni akarsz, vagy moderáltass ki engem, köpök rá
az ilyen emberek miatt nem szoktam fórumozni

Aktív témák
- Energiaital topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LG LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Játékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest