- Apple iPhone 17 - alap
- Karácsonyfa két keréken - OOTD SR1 teszt
- Új kamerát kap a Xiaomi 18 Pro és a Pro Max
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
Aktív témák
-
Hennet
aktív tag
ad1: ok bocs komám, ezentúl nemfogok olyan dolgokról dumálni, amit mindenki használ, mer nem sok milliomos rohangál körülöttünk, hogy minden vackot megvegyen eredetiben, riszpekt neked, ha te kivételt képezel
bocsánatot kérek a főmuftiktól, hogy le mertem írni a fenti szavakat!
crackelni, daemonozni bűn, vegyetek csak meg mindent, azokat a programokat is, amik már nincsenek forgalomban, ha nem tudjátok, kérdezzetek, vannak itt nagyon profi emberek
ad2: van ismerősöm akinek megy linux alatt is wines program, lehet hogy varázsló
ad3: amit mutattál linket, nagyon köszönöm, de egy 8 éves gyerek negyed órájába tellne kiismerni annyira ezt az OS-t, mint ami oda van írva, ha lehet ne nézz sült baromnak kérleksegítséget kértem, nem kukacoskodát, de úgy látom hogy veled nem lehet bírni, úgyhogy ne válaszolj, ha nem segíteni akarsz, vagy moderáltass ki engem, köpök rá
az ilyen emberek miatt nem szoktam fórumozni

Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Ableton Live 12 Suite Education
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest