- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
ArGab
őstag
válasz
ntomka
üzenetére
Tudom, az elmúlt évben ezeknek utánajártam, már tudom hogy kell belőni az smplayert és az aticonfigot, hogy menjen. De ez az akadozó deinterlace lejátszás új bug, és zavar hogy nem tudok megnézni miatta több DVD-t pl.
szerk: A másik amiért kipróbáltam volna, hogy javítottak elvileg a vsync dolgon valamennyit, és többen írták hogy pl VLC már tearing nélkül működik, és egyszerűbb lenne azon DVD-t nézni mint smplayerrel. Vagy ha a 2.6.37-tel (tuneremet csak ez támogatja) is menne az fglrx, a VLC az egyetlen amivel a mindigtv aac hangú csatornái mennek.Amúgy most hogy utóbbi napokban bújtam pár fórumot ezügyben, úgy néz ki, a pár hónapja bevezetett új 2D renderelő bugjavításai és kipofozgatása után nekiállnak a vsync javításoknak. Eddig azért nem foglalkoztak vele, mert a régi kódot nem akarták az elmúlt évben túrni meg szerkeszteni miatta, ha úgyis kidobják. Szóval elvileg a nem túl távoli jövőben ezzel is kezdenek majd valamit.
Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hálózati / IP kamera
- TCL LCD és LED TV-k
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- LENOVO ThinkPad T470,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, ÚJ akkumulátor, LTE KÁRTYA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest