Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Kézikonzol móddal támad a Realme legújabb gamer mobilja
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
qpakcovboy
őstag
Az egész ott kezdődött, hogy vettem egy notit részletre (régi álom) megkíméltem stb, de tesóm egyre többet rájár lassan ott tartunk, hogy én kérem el tőle a saját gépem. Ami a kisebbik gond (mondjuk nem neki vettem) de ráadásul dohányzik folyton tiszta hamu. Szóval szeretném lekoptatni róla.
MA reggel egy cikben olvastam az Ubunturól és kitaláltam, hogy új rendszer lesz rajta amin nem fog futni az MSN-en (gondolom lehet futattni, de Ő ezt nem tudja) Így gondoltam majd kipróbálom, és most hogy minnél több infót olvasok róla annál jobban tetszik.
De gondolom vannak hátulütői is a dolognak.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs