Hirdetés

Aktív témák

• GD
    őstag

Szia!

Pl tvtime nézés közben egyszercsak meghal a kép. Kopete, Pidgin ezek lefagynak. Ubuntu/Kubuntu 7.10et is használtam. Az amsn valami írtó ronda, rejtett állapotban lehetetlen használni, és az offline állapotban kapott üziket sem jeleníti meg. Általánosságban mondható, hogy instabil a rendszer. Pedig én megadtam neki az esélyt, nagyon szerettem volna használni :) de majd a tavaszi ubi már remélem jobban sikerül.

u.i.:egyébként félelmetes telepítem az op.rendszert, közben PH!-zok... :D Ki hallott még ilyet...

u.i2.: amúgy a kérdésre valami tipp? Ha nincs más megoldás akkor szerkesztem a sources.list-et csak mintha valahol olvastam volna, hogy van ilyenre lehetőség, egy klikk, csak nemtom hol.

üdv.

azért egy aktuális disztro-t nem szokás ennyiből leírni.. dmesg? syslog? vhol nyoma szokott az esetek 95%-ban lenni a dolgoknak..
    amsn truetype támogatását épp ma csinálta meg, alapból nemtudja, azért "ronda" főleg a csomagos verzió.. offline üzenetek megjönnek nekem

tvtunerek szoktak a rammal összeveszni, legalább is anno tvtuner próbálkozásaim között volt ilyen, illetve integrált vga-val nem ment, de látom neked 6600-od van

Aktív témák