- Yettel topik
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
Szerinted én mire gondoltam? Természetesen win-win (ntfs-ntfs), lin-lin (ext-ext) másolásra, nem is a kettő között, az persze, hogy lassú, stb. De legalább oda-vissza ír ntfs, ami a winről baromira nem mondható el ext esetében. És az előbbi módon a linux gyorsabb.
Az akku időre annyit tudok mondani, mint az előbbiekben is, hogy nálam legalább annyi időt hoz, mint win alatt. Winen alapból kilövöm a számomra felesleges szolgáltatásokat, szóval ez nem játékos.
Szerintem meg egyre jobb a hardvertámogatása. A pulseaudio meg remek fejlesztés, csak gyerekcipőben jár, azt meg nem hiszem, hogy egyre rosszabb. Régen kínszenvedés volt normálisan hangot varázsolni linuxon, főleg 5.1-et. Most rádugom az USB creativeomat, kiválasztom a pulseaudioban (kattintásos módszerrel, ahogy te írod
), a több csatornás kimenetet szintén, és örö és bódottá van.
Ezzel a szolgáltatás indul-nem indul dologgal soha nem találkoztam, még a korai időkben sem. Rosszul-e csinálsz valamit? 
Most pl. beállítottam, hogy a fájl alapú gyorsítótárazások is a memóriában foglaljanak helyet (pl. böngészőknél (chromenál nincs rá opció)) az fstab segítségével. Ezt (chrome esetében pl.) windowson hogy? Sehogy. Megtáltosodott a rendszer, kevesebbet villog a winyó ledje.

Szóval ha már kattintgatás, az alapvető dolgok linuxon sincsenek ma már másképp, főleg ubuntun.

Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- AMD FX
- Elektromos autók - motorok
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), a több csatornás kimenetet szintén, és örö és bódottá van.