- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
SZVSZ eddig a Thunderbird levelező jött be a legjobban win alatt, így örültem, hogy ez alapban benne van az ububtuban. De soha nem tetszett a beleépített (vagy csak hozzá telepített???) naptár és feladatszervező funkció. Az outlookot meg nagyon nem csiptem. Most láttam, hogy az Ubuntu rendelkezik egy mindent egyben programmal (asszem evulotion?). Mi a véleményetek erröl? VAn olyan jól testreszabható a levelezője, mint a viharmadár? Spam szűrő? A naptárfunkcióját használja valaki? Vagy valami más program esetleg?
És tudom, hogy a gugli barátom, de ha megkérdezem, hogy hol lehet jó kis asztaltémákat letölteni, akkor kidob egy rakás oldalt, aminak nagy része nem túl jó. Mit tapasztalt linuxosok, tudtok egy olyat ajánlani, ami jó?
Momentán ennyi, előre is köszi a válaszokat.

Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motoros topic
- Meghalt Chuck Norris
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- aquark: Zsebszámológépek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Gainward RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest